House of TravelBack

Architecture Studio was approached by House of Travel, to undertake a new fitout design for their branch in Merivale, Christchurch.
House of Travel lost their existing space in the Canterbury earthquakes and required a new space to be built and designed as quickly as possible to allow their successful established business to continue. Parts of the House of Travel brand had to be incorporated into the design that features in all their shops throughout New Zealand, however the Owners of this branch wanted to create some unique features specific for their business and create an exciting place for the staff and customers. Large recessed storage cupboards were incorporated into the walls to provide a flush non-obtrusive appearance. a central TV screen was added for customers to view travel imagery as well as proving a copy centre that was screened from the public. A staff room was added at the back of the building incorporating high level windows to provide as much natural light as possible while still providing privacy from the public. Artworks were added to each Consultants desk to add colour and vibrancy to the space.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien